0
0
Adaugă anunţul tău

Spatiu comercial - Titan

Reper: nespecificat

 1212RUN11311 
click pentru zoom
19 Poze
 • Etaj parter / P+1
 • Suprafata utila 473 m2
 • Suprafata const 673 m2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 10.000
Comision agentie 0 %

Buna ziua,

Astazi va oferim spre inchiriere un spatiu comercial unic, facut cu bun gust si cu un mare potential. Acesta este foarte bine pozitionat, in zona 1 Decembrie 1918, chiar pe bulevardul principal, vis a vis de piata. Spatiul este impartit in doua corpuri mari, fiecare cu anexele sale, un subsol, mansarda, doua terase si o curte libera de 1400 mp.

In primul corp regasim un salon de 88 de mp, 4 grupuri sanitare [doua ce deservesc terasa principala, doua interiorul] , bucataria echipata cu doua cuptoare de pizza, 2 fripteoze mari si doua mici, aragaz profi cu 6 ochiuri, grill, masa de lucru pentru pizza cu frigider incorporat si blat de marmura. Aceasta este intinsa pe 39 mp. Apoi regasim o scara interioara ce urca in al doilea corp unde avem un salon 81 de mp cu acces catre a doua terasa.

Al doilea corp are propriile grupuri sanitare si o mansarda, unde in momentul de fata se afla un apartament de 3 camere locuibil cu o suprafata utila de 80 de mp. Apartamentul este semidecomandat si impartit astfel: la intrare avem un hol si bucataria, o baie, sufrageria cu iesire catre balcon, si doua dormitoare.

Curtea are 1800 mp dintre care 1400 mp teren liber, unde 600 de mp sunt amenajati, si restul are potential de inca o constructie, sau loc de joaca pentru copii in cazul in care se va face o gradinita. Daca tot am ajuns la capitolul asta, asa cum am zis, spatiul se presteaza pentru gradinita, cabinet de stomatologie, clinica medicala, birouri, si evident restaurant. Acesta a fost folosit ca si restaurant de la bun inceput, cu o clientela selecta. Imobilul este dotat cu doua centrale termice marca Buderus, finisajele sunt de calitate inalta in fiecare corp, sau anexa a spatiului, dar in cazul in care se inchiriaza pentru o clinica medicala sau cabinet de stomataologie, proprietarul este dispus sa faca reamenajari pentru a putea ajuta chiriasul sa isi foloseasca spatiul in condiitile de care are nevoie.

Pretul de inchiriere este de 10.000 euro negociabil, pe intreaga cladire si curte, cu un avans de 1000 de euro si o garantie echivalenta a 3 luni din pretul chiriei. Exista si o posibilitate de a inchiria doar o parte din spatiu pentru un business mai micut, bineinteles la alt pret. Cladirea se poate compartimenta in asa fel incat sa poata exista 3 spatii separate unul de celalalt si cu intrari diferite. Contractul se va face pe minim 3 ani de zile.

Pentru a vedea mai in detaliu imobilul, accesati linkul:

https://www.youtube.com/watch?v=QNw_aGG5Fes

Pentru mai multe informatii sau pentru programarea unei vizionari, va stau la dispozitie la numarul afisat.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Băi 7
 • balcoane 2
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie
Localizare
Titan -
Foto
MAI MULT
Video
Ultima actualizare a ofertei: 23.11.2021
Contactează-ne
Contactează agentul:
Tudor Tanasescu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
strada Traian214, sector 2, Bucuresti, Romania

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Tudor Tanasescu
RENET REAL ESTATE NETWORK
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc